Podcast: Vetexbart reisnieuws (1)

Twee keer per week, het belangrijkste binnen- en buitenlandse reisnieuws in een handige podcast van een paar minuten. Geen tierlantijntjes, geen blabla, enkel de essentie. Dé ideale manier om op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de reiswereld.

vetexbart. 3

Aflevering 1

Dinsdag 26 november 2019 | Met onder andere: Garantiefonds Reizen begint met terugbetaling, productie Boeing 747 stopt, Britse reizigers mogen vliegtuig naar USA niet in, nieuwe sterrenchef voor Brussels Airlines & rechtstreeks van Brussel naar Le Mans met de TGV.

Binnenkort kan je het reisnieuws ook beluisteren via andere podcast-kanalen.

baaf271ce3b331ea8367d854af4c9a02?s=96&d=identicon&r=g
Barthttps://www.vetexbart.be
Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Deel dit artikel

Bart

Content creator & reisblogger

Hoi! Ik ben Bart, globetrotter, fotograaf en content creator bij Vetexbart. Deze Vlaamse reisblog en bijhorend sociale media platform bestaat sinds 2013. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Gloednieuw

spot_img