Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Relaxen op het strand van Baywatch

Wat keek ik hard uit naar enkele dagjes rust aan de westkust. ’t Is te zeggen, natuurlijk werd er in Los Angeles ook genoeg rondgeslenterd, maar het ging er toch allemaal een beetje relaxter aan toe dan de voorbije dagen toen we nog van park naar park reden in onze Ford Mustang Cabrio 🙂

la

Je kan hier ook mijn vorige tweedelige blogpost (deel 1 & deel 2) over Los Angeles lezen.

la4

We besloten dit keer niet te logeren bij een couchsurfer zoals de voorbije dagen, maar boekten wel een leuke studio op de boulevard van Venice Beach. Zowel qua ligging, prijs, accomodatie en gastvrijheid zou ik dit verblijf bij iedereen aan raden. Onze auto konden we goedkoop parkeren op een bewaakte parking op enkele meters van de voordeur.

la8

Op de boulevard van Venice Beach valt altijd iets te beleven. Er zijn straatartiesten te vinden, je ziet jongeren én gepensioneerden skeeleren of skaten. Maar ook je toekomst laten voorspellen of op de foto gaan met een hond in een roze badpak is er mogelijk. Mits kleine fooi uiteraard.

la9

la12

De fitness zoals wij die nu kennen kent zijn oorsprong aan de stranden van Santa Monica. Vandaag kan je op Muscle Beach jongeren en ouderen zich sporten dat het een lieve lust is. 65-plussers hangen er aan touwen en zwieren aan stokken. Het is een heerlijke plek om je op een bankje te zetten en je ogen de kost te geven.

1269074_10202235337548393_2008851470_o

la10

Venice Beach Suites & Hotel is dus the place to be al je het mij vraagt.We verbleven zo’n vijftal dagen in de knusse studiotjes op de Venice Beach Boardwalk.

venice

Natuurlijk zijn de volgende plaatsjes verplichte stops 🙂

la11

la5

la6

hollywood1


ReizenReizen

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!