Review: American Tourister Pasadena Spinner 55

Mijn collectie reiskoffers begint ondertussen aardig te groeien. Als fervente reiziger is het natuurlijk altijd handig wanneer je de meest passende koffer kan meenemen naar je volgende uitstap.

koffer2

Ik miste echter nog een functionele handbagage voor een korte citytrip van een dag of twee en was dan ook dolblij wanneer ik vorige week een elegante en praktische koffer ontving van kofferstore.be.

Toen ik het berichtje kreeg dat ik een koffer mocht uitkiezen was mijn keuze snel gemaakt. De American Tourister Pasadena Spinner 55 in de blauwe uitvoering is makkelijk in het vliegtuig mee te nemen als handbagage en is uiteraard van een super kwaliteit. American Tourister is dan ook het ‘broertje’ van Samsonite, maar dan met een net iets scherpere prijs.

koffer3Uiteraard is deze koffer te verkrijgen in verschillende kleuren én kan je kiezen uit een model met twee of vier wielen. Omdat ik het altijd makkelijk vind om je bagage naast je verder te rollen koos is voor de Spinner (4 wielen). Met zijn gewicht van zo’n 2,7 kilogram is de Pasadena Spinner licht en het TSA-cijferslot zorgt er voor dat je probleemloos door de douane-controle in de States kan zonder de kans op een geforceerd slot.

Met zijn afmetingen van 55 x 40 x 20 cm zorgt American Tourister er voor dat de koffer zowat door iedere luchtvaartmaatschappij aanvaard wordt als toegestane handbagage. De verstelbare trekstang voelt meer dan degelijk aan en aan de zijkant van de koffer zit er ook nog een handvat.

Afgelopen weekend deed ik meteen de test en nam ik m’n nieuwe koffer mee tijdens mijn citytrip naar Antwerpen. Super handig zo blijkt achteraf!

De Pasadena Spinner kost momenteel € 99 euro bij kofferstore.be, onderdeel van Coolblue. Bestel je hem vandaag nog voor 23u59, dan mag je morgen al een koerier voor je deur verwachten.

NEW YORK CITY SPECIALS VANAF €5992 reacties

  • Dit is eigenlijk precies wat ik zoek. Hij oogt ook mooi. Heb je enig idee voor hoeveel dagen je kleding in de koffer kan steken?

    • Kelly, het is de kleinste koffer uit de reeks Pasadena (er zijn grotere formaten). Ik heb hem echt gekozen om te genieten van een kleine handbagage met voldoende opbergruimte voor ongeveer 1 à 2 overnachtingen. Ga je langer dan een weekend en is dit je enige koffer, dan moet je echt een maatje groter overwegen.

Geef een reactie