Review: Apollo Hotel Utrecht City Centre

Utrechthotel2In het hart van Utrecht, op slechts enkele honderden meters van het Centraal Station en vlakbij de Oudegracht ligt het Apollo Hotel Utrecht City Centre. Tijdens mijn bezoek aan Utrecht overnachtte ik er één keer, vooral omdat het ideaal gelegen is voor een kort verblijf in de stad.

De aankomst en check-in aan de balie van het hotel verlopen super vlot én heel vriendelijk waardoor ik drie minuten later met een lekkere Nespresso al op het terrasje zit van mijn moderne club room met uitzicht op Vredeburg. Mijn kamer beschikte dus over koffie- en theefaciliteiten, airco, badkamer met ligbad, zithoek, flatscreen en een werkdesk met voldoende stopcontacten. De kamers zijn modern ingericht, met een accentmuur en parket.

Het ontbijtbuffet van het Apollo Hotel is verzorgd, voldoende en lekker. Er is een assortimentje fruit, er zijn verschillende soorten beleg en brood, spek en eieren, ontbijtkoekjes en zelfs een wafelijzer! Wat ik wel mis is vers fruitsap, want dat mag er voor 19,50 euro nu net wel even bij, toch?

Utrechthotel

Een verblijf in een tweepersoonskamer Club Room (inclusief ontbijt en gratis Wifi) in het Apollo Hotel Utrecht City Centre kost 209 euro voor twee personen op de door mij gekozen data.

Je kan de kamer hier boeken of vergelijk eerst even de prijzen bij de verschillende aanbieders.

Vergelijk hotels in Utrecht met Trivago.

Deze trip kwam er mede door een leuke samenwerking met Toerisme Utrecht!


FOTO'S: De foto's die je vindt in deze blogpost zijn allemaal gemaakt met een eenvoudige systeemcamera, tenzij anders vermeld. Hier kan je hem kopen.Reageer mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *