Review: Fletcher Hotel de Cooghen in De Koog op Texel

Wie van plan is het Nederlandse Waddeneiland Texel te bezoeken heeft overnachtingsmogelijkheden te over. Van een bed in een leuke B&B, met het gezin in een vakantiehuisje of chalet of wat dacht je van een kampeerplaats bij de boer? Wij mochten tijdens ons verblijf logeren in het leuke Fletcher Hotel de Cooghen.

Het basic driesterrenhotel ligt in het centrum van de badplaats De Koog en is omgeven door souvenirwinkels, restaurants en gezellige terrasjes en bevindt zich op loopafstand van het strand, het bos en de duinen.

De receptie van het hotel was niet steeds bemand waardoor we wel even geduld moesten hebben bij het inchecken, maar de verdere afhandeling verliep vriendelijk en vlot. Ook de comfortabele kamer viel erg in de smaak bij ons. De mooie maritieme kleuren gaven de kamer een frisse en lichte indruk.

texel33

texel22

Wie overnacht in het hotel kan ’s morgens niet enkel heerlijk ontbijten in het naastgelegen restaurant, maar er is ook een optie om er te dineren. Zo kregen wij iedere avond een lekkere driegangenmenu voorgeschoteld voor de prijs van 32,50 euro per persoon. Er was steeds keuze uit twee gerechten per gang.

texel31

Op de door ons gekozen data was de prijs van een tweepersoonskamer met ontbijt net geen 100 euro per nacht. Kijk hier even voor de prijzen op een andere datum. Of boek het hotel hier dadelijk via Booking.com.

Deze trip kwam er in samenwerking met VVV Texel en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen.

Was jij al eens op bezoek ik Texel of één van de andere Waddeneilanden? Wat waren je favoriete plekjes?

NEW YORK CITY SPECIALS VANAF €5992 reacties

Geef een reactie