You know the way to Schiphol?

SchipholFoto: Enric Martinez

De Nederlandse luchthaven Schiphol pakt deze week in België uit met een bijzonder leuk promofilmpje. Ze willen met de video op een grappige manier aantonen dat het Amsterdams vliegveld voor ons Belgen helemaal niet zo ver is dan we soms wel denken.

In de commercial duikt een bagagewagentje van Schiphol plots op in het centrum van Antwerpen. De chauffeur heeft blijkbaar de foute afslag genomen en probeert nu met de hulp van de Antwerpenaren en enkele toeristen de weg richting Schiphol Airport terug te vinden.

Met de trein sta je al in een uurtje vanuit Antwerpen voor de Amsterdamse check-in. Schiphol, dichterbij dan je denkt is dan ook de boodschap die de Nederlanders met dit filmpje willen verspreiden 🙂 Met zo’n 300 bestemmingen heb je bovendien een zeer uitgebreid aanbod op de luchthaven. De meer dan 100 exclusieve winkels maken het wachten op je vlucht dan weer wat minder erg.

Bekijk hier de commercial van Schiphol:

#ad

Bart
Bart
Hoi. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Ondertussen bezocht ik meer dan 50 landen, maar mijn grote liefde blijft sowieso de Verenigde Staten. Ook voor toffe kortbijbestemmingen heb ik een serieuze boon. Niets leuker dan de trein te nemen voor een weekendje weg. In eigen land of net voorbij de landgrenzen.

3 Comments

Leave a Comment