You know the way to Schiphol?

NEW YORK CITY SPECIALS VANAF €599


De Nederlandse luchthaven Schiphol pakt deze week in België uit met een bijzonder leuk promofilmpje. Ze willen met de video op een grappige manier aantonen dat het Amsterdams vliegveld voor ons Belgen helemaal niet zo ver is dan we soms wel denken.

In de commercial duikt een bagagewagentje van Schiphol plots op in het centrum van Antwerpen. De chauffeur heeft blijkbaar de foute afslag genomen en probeert nu met de hulp van de Antwerpenaren en enkele toeristen de weg richting Schiphol Airport terug te vinden.

Met de trein sta je al in een uurtje vanuit Antwerpen voor de Amsterdamse check-in. Schiphol, dichterbij dan je denkt is dan ook de boodschap die de Nederlanders met dit filmpje willen verspreiden 🙂 Met zo’n 300 bestemmingen heb je bovendien een zeer uitgebreid aanbod op de luchthaven. De meer dan 100 exclusieve winkels maken het wachten op je vlucht dan weer wat minder erg.

Bekijk hier de commercial van Schiphol:

#ad3 reacties

  • Whahaha supergrappig!!! Ik ben ooit eens naar Brussel gegaan voor een vlucht en ook dat was prima te doen.

    • Toen we enkele jaren geleden met drie naar NYC gingen was het ticket in Schiphol zo’n 290 euro pp goedkoper dan in Brussel. Toen hebben we niet lang getwijfeld natuurlijk 🙂

  • Haha. Grappig! Zo ver is het inderdaad niet.

Geef een reactie