van jfk naar manhattan times square

Vetexbart New York City magazine vanaf nu te koop

gelezen in 1 minuut

Na vele maanden werk is het eerste online New York City magazine een feit. Blikvanger in deze handige gids is een volledig uitgewerkte NYC-weekplanning. Het staat bovendien vol met allerlei leuke activiteiten, interessante fotospots, eet- en drinkadressen, tips en tricks, maar ook een checklist om zonder zorgen aan je Amerikaanse reis te beginnen.

Wie is (Vetex)Bart?

Bart is een dertiger uit Vlaanderen en de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. De Verenigde Staten zijn voor hem de hemel op aarde!

Het is zo’n uitgestrekt land, met echt in iedere uithoek voor ieder wat wils. Van de grootste metropolen ter wereld tot de intiemste plekjes in de meest prachtige nationale parken.

Vetexbart

Het meest van al is hij een liefhebber van gigantisch grote steden. Daarom gaat hij al meer dan 15 jaar regelmatig naar New York City en volgt hij deze stad op de voet.

New York City magazine praktisch

Het volledige magazine is na aankoop online te downloaden in een hoge resolutie (€ 8,99). De 56 reclamevrije pagina’s worden aangeleverd in een handig PDF-formaat. De gids zal ook iedere maand opgefrist worden, zodat je steeds over een up-to-date versie beschikt bij het aanschaffen van het New York City magazine.

Betalen kan zowel via Paypal als via bankoverschrijving. Het magazine bestellen kan hier.

Laatste van Blog