Maasmechelen Connectera

Volledige focus op heropleving Belgisch toerisme

2 min.

De hospitality sector staat door de wereldwijde crisis die momenteel woedt voor gigantische uitdagingen. Zowel hotels, cafés en restaurants, diverse attracties en alle toeristische bestemmingen verkeren in zwaar water door de noodzakelijke, maar tegelijk drastische maatregelen om de Corona-pandemie te lijf te gaan.

Maar, zoals alle crisissen zal ook deze vroeg of laat voorbijgaan. Daarom is het belangrijk om nu al na te denken over hoe we de toeristische sector opnieuw een boost kunnen geven, eenmaal de maatregelen opnieuw versoepelen en uiteindelijk worden opgeheven.

Het team van Vetexbart heeft alleszins besloten om er in deze moeilijke tijden samen voor te gaan. We zullen dan ook –voor zolang het nodig is– onze activiteiten voor de volle 100% focussen op België en onze buurlanden. Onze homepage zal de volgende dagen en weken toffe Belgische bestemmingen in de kijker zetten.

We hebben de afgelopen dagen en weken alvast niet stilgezeten. We staan helemaal klaar om samen te werken met de toeristische sector vanaf het moment dat we opnieuw uit ons kot mogen komen. Laten we dat moment gebruiken om te tonen dat je op een verantwoorde manier mooie uitstappen kan maken in eigen land.

fietstocht voeren

Je kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie over diverse samenwerkingen. Dat kan gaan van een gerichte campagne op social media, advertorials en online reportages op Vetexbart tot een professionele video campagne. We zijn er alvast van overtuigd dat we samen de perfecte campagne op poten kunnen zetten.

Tot snel,

Bart

(+32) 498/05.39.17 | vetexbart@gmail.com

Laatste van Blog