Je gaat naar New York City, maar je hebt niet de tijd om je trip tot in de puntjes te plannen? Of je weet niet goed waar je moet beginnen? Dan help ik je graag verder met een gepersonaliseerde reisplanning! Je kan kiezen voor een programma van 2 tot 6 dagen

Wie?

Hallo. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Al meer dan 15 jaar ga ik op zeer regelmatige basis naar New York City en ik volg de stad op de voet. Als NYC-expert schrijf ik diverse artikels over de Big Apple op mijn blog, maar ook in magazines en dagbladen.

Hoe?

Wat?

Prijs

De prijzen van de gepersonaliseerde planningen starten vanaf 39 euro voor een 2 dagen planning (3 dagen = €48, 4 dagen = €58, 5 dagen = €68). Voor een volledige 6 dagen planning betaal je nu slechts 70 euro.

Wie?

Hallo. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Al meer dan 15 jaar ga ik op zeer regelmatige basis naar New York. Als NYC-expert schrijf ik diverse artikels over de Big Apple op mijn blog, maar ook in magazines en dagbladen.

Neem contact met ons op