[WIN] 3 x 100% New York reisgids

DSC00788
SHARE

Dat ik gek ben van NYC moeten de vaste bezoekers van mijn blog ondertussen al wel gemerkt hebben 🙂 Als ik naar New York City ga zijn er ook altijd twee fysieke boeken die ik steeds meeneem. Zo gaat de laatste nieuwe Michelin gids voor de lekkere food-adresjes altijd netjes mijn koffer in, maar ook de onmisbare 100% New York reisgids.

9789057676901

Jaren geleden begon ik al met de 100%-boeken aan te kopen voor de citytrips die ik ging maken. Dat zorgt ondertussen – zo’n 5 jaar later – al voor een goedgevulde boekenkast op mijn bureau.

Het toffe aan de gidsen zijn de leuke en duidelijke wandelroutes die zijn uitgestippeld. Je kan er ook handige routekaarten terugvinden die je langs de interessantste plekjes brengen in de verschillende neighborhoods.

Achteraan het boek zit nog een uitneembare plattegrond die je zeker nodig zal hebben tijdens je eerste bezoek aan the Big Apple. Zelf ben ik ook een grote fan van de navigatieapp voor de smartphone. Je kan ze gratis downloaden zodat je via de gps-functie ziet waar je bent in de stad. De app werkt ook offline, geen hoge roaming kosten dus!

100% New York (prijs: 14,95 euro – 148 pagina’s) | Uitgave van uitgeverij Mo’media

WIN! WIN! WIN!

Om mijn lieve lezers te trakteren op een cadeautje onder de kerstboom geef ik in samenwerking met mo’media 3 exemplaren weg van de populaire 100% New York reisgidsen.

Laat me via de comments weten wat het eerste is dat je (opnieuw of voor het eerst) zou willen bezoeken in New York. Ik ben benieuwd!

Like mijn blog even op Facebook en volg me via Twitter en/of Instagram! De trekking van de 3 winnaars zal via mijn Snapchat (ID: vetexbart.be) gebeuren op maandag 30 november omstreeks 18u. Veel succes!

DSC00786

De wedstrijd is AFGELOPEN. Winnaar zijn geworden Stijn, Rein en Palmyra. Iedereen bedankt om deel te nemen!16 reacties

 • Ik ben nog nooit in New York geweest en dus het eerste monument dat ik wil zien is natuurlijk het Vrijheidsbeeld. Later zou ik dan ook graag Central Park en Times Square bezoeken.

  • Dan kan de gids goed gebruiken! Succes!

  • Ik ben nog nooit in New York geweest maar de plaats waar ik zeker naartoe zou willen gaan is naar ground zero. Volgens mij komen daar je haren omhoog. Ook het Vrijheidsbeeld zou ik zeker bezoeken.

 • ik zou graag rondwandelen in central park omdat ik veel plekjes zal herkennen uit diverse films denk ik 🙂 tijdens de winter zou ik er ook willen ijsschaatsen op de pistes. natuurlijk ook een lekkere hotdog gaan eten ergens aan zo een kraampje langs de straat. groetjes palmyra.

 • Ik ben grote fan van de NY Yankees !
  Heb het voorrecht gehad om ze al één keer live aan het werk te zien in Yankee Stadium, dus daar zou ik direct terug naartoe willen.
  Verder wandel ik graag rond in Manhattan en Central Park… Leuk leuk – zie het al zo voor mij.

  • Dat moet ik dus nog altijd een keertje doen he, de Yankees. Ging al wel naar tennismatch in Madison Square Garden en naar het ijshockey. Veel succes!

 • Nog nooit in New York geweest. Na het lezen van je blogs ben ik wel steeds nieuwsgieriger geworden naar de Big Apple. The High Line in Manhattan van New York is toch iets wat ik niet zou overslaan!

 • De “Best of NYC” Circle Line Tour rondvaart! Een volledige trip rond het eiland van Manhattan waar je de 5 boroughs te zien krijgt en op de koop toe zeer interessante anekdotes van de sympathieke reisgids. Aanrader!

 • Net terug van een heerlijk weekje in ‘the big apple’ en nu al aan het plannen om terug te keren. Mijn mooiste momenten : live naar Stephen Colbert z”n Late Show, picnic in Washington Square Park met een middagzonnetje en het impressionante 9/11 memorial. Het eerste wat ik doe bij aankomst in New York: NY style pizza slice mmmh !

 • De HighLine: daar ga ik altijd graag heen. Blijkbaar is er ook een LowLine: die wil ik ook ontdekken

 • Toffe wedstrijd, Bart! Ik heb mijn eerste reis naar de Big Apple gepland voor september 2016, en bovenaan mijn to do-lijstje staat de High Line bezoeken, want hoe leuk ziet dat er niet uit zeg! En erna gaan eten bij de Cheesecake Factory, want naar het schijnt doen zij een sublieme kaastaart 🙂 Ik wil om een of andere reden ook de trappen van het Empire State Building oplopen, maar of ik in september nog zo enthousiast zal zijn valt nog af te wachten…

Geef een reactie