Win duotickets voor NYX festival in Meerhout

Vetexbart gaat feesten en pintjes drinken op zaterdag 6 juli 2019. Hij zal dat doen tijdens het NYX festival in Meerhout.

NYX is dit jaar toe aan de tweede editie. Ook nu staan er weer een alternatief aanbod van bands en DJ’s geprogrammeerd. De lineup bekijken en tickets kopen kan je hier.

Of je kan gewoon Vetexbart liken op Facebook en volgen op Instagram. Zo maak je kans op 3 duotickets, en een hoop drankbonnen.

Wie naar het festival gaat houdt die dag ook maar best de social media van Vetexbart in ‘t oog. Via een aantal tips en hints maak je immers kans op een reisje ter waarde van 500 euro.


?c=1393&m=1904839&a=227118&r=&t=html

Tip 1: Wie ons wil omkopen; wij drinken graag Duvel en staan dichtbij de toog 😉

De winnaars van de duotickets worden bekendgemaakt op 28 juni 2019 via FB en Insta.

NYX 18 349 1

Wat je nog allemaal kan doen in Meerhout voor of na het festival lees je hier.

baaf271ce3b331ea8367d854af4c9a02?s=96&d=identicon&r=g
Barthttps://www.vetexbart.be
Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Deel dit artikel

Bart

Content creator & reisblogger

Hoi! Ik ben Bart, globetrotter, fotograaf en content creator bij Vetexbart. Deze Vlaamse reisblog en bijhorend sociale media platform bestaat sinds 2013. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Gloednieuw

spot_img