Win een overnachting in B&B Hotel Brussel-Zuid (afgelopen)

WEDSTRIJD AFGELOPEN | De kerstperiode komt er aan! Het ideale moment voor een uitstapje naar onze hoofdstad, toch? Of misschien ontdek je Brussel toch liever als het weer wat mooier is? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie.

Vetexbart en B&B Hotels Brussel-Zuid slaan de handen in elkaar en organiseren een toffe giveaway. Daarbij kan je een overnachting voor 2 personen in een double/twin kamer winnen in het nieuwe hotel, vlakbij het Brusselse Zuidstation. ‘s Morgens kan je genieten van een stevig ontbijt. B&B Hotel zorgt ook voor de tax en een lekker welkomstdrankje. De timing van het verblijf is afhankelijk van beschikbaarheid en wordt in onderling overleg met het hotel ingevuld.

Lees hier meer over mijn verblijf in B&B Hotel Brussel-Zuid.

WINNAAR: W. Woussen.


?c=1393&m=1904839&a=227118&r=&t=html

De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht.

baaf271ce3b331ea8367d854af4c9a02?s=96&d=identicon&r=g
Barthttps://www.vetexbart.be
Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Deel dit artikel

Bart

Content creator & reisblogger

Hoi! Ik ben Bart, globetrotter, fotograaf en content creator bij Vetexbart. Deze Vlaamse reisblog en bijhorend sociale media platform bestaat sinds 2013. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Gloednieuw

spot_img