Win een vaarvakantie van Le Boat

4 min.

Goed nieuws om het jaar te starten! Vetexbart organiseert in de maand januari samen met Le Boat een supertoffe wedstrijd. Je kan namelijk een vaarvakantie van 7 nachten winnen aan boord van een boot, voor 2 tot 4 personen in Frankrijk. Le Boat verhuurt volledig uitgeruste boten in Europa en Canada. Deze boten zijn zo makkelijk te besturen dat je geen vaarbewijs of ervaring nodig hebt om ermee van wal te gaan. Word je eigen kapitein en verken prachtige meren, rivieren en kanalen. Onderweg maak je zoveel stops als je maar wil bij omliggende dorpjes en steden. De vaarregio’s strekken zich onder andere uit over Frankrijk, Italië, Engeland, België en zelfs Canada.

Wat is Le Boat?

Bij Le Boat heb je helemaal geen vaarbewijs nodig om zelf aan het roer te staan van je eigen vakantieboot! De nummer 1 aanbieder van vaarvakanties verhuurt meer dan 900 boten voor bemanningen van 2 tot 12 personen op de mooiste kanalen en rivieren in Europa en Canada. Alle boten hebben comfortabele hutten, warm water, douches en toiletten, eettafels en een volledig uitgeruste keuken.

Iedereen kapitein

Het concept van een vaarvakantie is eenvoudig, ook als je nog nooit zelf hebt gevaren. Le Boat biedt je een boot als huis én vervoermiddel voor jouw vakantie. Haal de boot op bij één van de vele Le Boat bases en de rest van de reis bepaal je helemaal zelf. Je bepaalt wanneer je vertrekt en op welk tempo je vaart. De enige vereiste is dat je de boot weer op tijd terug brengt bij de basis. Op de website van Le Boat staan veel tips en ideeën voor vaarroutes.

Het passeren van sluizen passeren is een leuk onderdeel van je vakantie. Het geeft iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, de kans om mee te doen, je zult het snel onder de knie krijgen en merken dat samenwerken motiverend werkt. In de sluizen worden vaak ook tips met de kapiteins van de andere boten uitgewisseld. Het type sluis verschilt per regio, handmatig of elektrisch; automatisch of bemand door een sluiswachter.

Wat kan je winnen?

Een vaarvakantie van 7 nachten aan boord van een boot voor 2 tot 4 personen in Frankrijk (met uitzondering van Canal du Midi en Lot) in 2020.

Doe mee!

Beantwoord volgende vragen

Hier vind je een tip!

De winnaar zal eerst bekendgemaakt worden op mijn Facebookpagina. Zorg dus zeker dat je die in het oog houdt.

Voorwaarden

  • De winnaar van deze wedstrijd wint een vaarvakantie van 7 nachten aan boord van een boot voor 2 tot 4 personen in Frankrijk (met uitzondering van Canal du Midi en Lot) in 2020. Om de boot te besturen is geen vaarbewijs of ervaring vereist.
  • Minimaal 2 volwassenen moeten aan boord zijn. De passagiers krijgen een briefing voor vertrek. 
  • Doe alleen mee als je beschikbaar bent tussen: 21 maart en 4 april 2020 | 11 en 20 mei 2020 | 2 juni en 4 juli 2020 | 12 september tot eind oktober 2020
  • De wedstrijdprijs omvat enkel het verblijf op een Standaard boot inclusief beddengoed en handdoeken.
  • Transport heen en terug naar de vertrekbasis in Frankrijk, brandstofverbruik van de boot, de waarborgsom of reductie van het eigen risico etc* betaal jezelf.
  • De wedstrijd loopt van maandag 6 januari tot maandag 20 januari 2020 om 20 uur.
  • De volledige afhandeling van de wedstrijdprijs verloopt -na de verloting- door Le Boat zelf. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via e-mail en kan daarna contact opnemen met Le Boat.
  • *de winnaar wordt vooraf geïnformeerd over alle kosten die voor zijn rekening komen.

Laatste van Blog