Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Winactie: 3 x reisverhaalboek Albert moet naar huis (afgelopen)

Deze week verschijnt bij HarperCollins het boek Albert moet naar huis gaan. Dit boek maakt ook deel uit van de Boekenweek-selectie die in Vlaanderen loopt van 19-26 maart 2016. Het ideale boek dus voor mij om maandag het lange wachten in de luchthaven op weg naar Calpe te overbruggen.

Albert moet naar huis is volgens de uitgever een hilarische reisboek & liefdesverhaal in één. In het boek houdt Homer van Elsie en Elsie houdt van Albert. Het is een klassieke driehoeksverhouding, alleen is Albert een alligator.

‘Die alligator eruit of ik eruit,’ roept Homer Hickam (de vader van de schrijver) op een dag tegen zijn vrouw Elsie.

Elsie kreeg Albert de alligator van een oude geliefde toen ze met mijnwerker Homer trouwde. Albert woont sindsdien in de badkamer, totdat Homer zijn ultimatum stelt en Elsie besluit dat ze dan Albert maar naar Florida moeten brengen, waar hij thuishoort.

En zo begint, in de tijd van de Grote Depressie, een lange reis door Amerika, waarbij ze regelmatig van de rechte weg afraken. Want dat gebeurt nu eenmaal als je een alligator in een badkuip op de achterbank van je zwarte Buick vervoert.

Een kort leesfragment kan je trouwens hier vinden!

Albert moet naar huis (prijs: 19,95 euro – 384 pagina’s) | Uitgave van HarperCollins

albertWIN! WIN! WIN!

Om mijn lezers te trakteren met dit boek mag ik in samenwerking met Agora 3 exemplaren van Albert moet naar huis weggeven.

Laat me via de comments (hier en/of mijn social media kanalen) weten welk jouw favoriete boek allertijden is! Ik ben benieuwd!

Like mijn pagina even op Facebook en volg me via Twitter en/of Instagram!

De trekking van de 3 winnaars zal via mijn Snapchat (ID: vetexbart.be) gebeuren op vrijdag 25 maart 2016 omstreeks 09u. Veel succes!

Update: de wedstrijd is afgelopen en de winnaars zijn Tim, Asterixxx en Sabine. Proficiat!


ReizenReizen

4 reacties

  • Hallo. Wat een leuke actie. Mijn favoriete boek blijft de Vliegeraar van Khaled Hosseini.

  • Ik zou echt weer meer moeten lezen, maar mijn boeken liggen tegenwoordig te verstoffen. Goed moment om weer te beginnen lezen, heb ik altijd veel gedaan. Heb dan ook niet echt 1 favoriet boek, maar het laatste mooie boek dat ik las was 9 Levens van William Dalrymple.

  • Ik zou echt weer meer moeten lezen, maar mijn boeken liggen tegenwoordig te verstoffen. Goed moment om weer te beginnen lezen, heb ik altijd veel gedaan. Heb dan ook niet echt 1 favoriet boek, maar het laatste mooie boek dat ik las was 9 Levens van William Dalrymple.

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!