Winnaar fotozoektocht 1

Onze gratis fotozoektochten zijn een groot succes tijdens deze barre tijden (én het mooie weer). In de maand april mochten we maar liefst 386 deelname formulieren met correcte cijfercombinaties ontvangen van de 4 wandelzoektochten en 1 fietszoektocht.

Hoofdprijs
Alle deelnemers (van alle zoektochten) met de correcte fotocombinatie’s maken automatisch kans op de grote #ikmisdardennen prijs. Die zal op 31 mei 2020 getrokken worden uit alle inzendingen (uit heden en verleden).

De winnaar die geloot werd voor de maand april is: Robert Boons. Hij wint een pakketje van Meerhoutse waardebonnen t.w.v. €50 (ijsjes De Vlessenhoeve, café Molenhuis en café Magazijn). De bonnen worden uitgegeven van het moment dat alle zaken opnieuw open mogen.

Blijf massaal wandelen en fietsen! Uiteraard blijven de 5 zoektochten online én komen er in de maand mei 3 nieuwe tochten bij:

  • de mulle Belse bossen (wandelzoektocht, Meerhout-Geel)
  • twee fiere watermolens (wandelzoektocht, Meerhout-Balen)
  • gluren bij de geburen (fietszoektocht, Meerhout-Balen-Mol-Geel)

?c=1393&m=1904839&a=227118&r=&t=html

Hou zeker de Facebook-pagina van Vetexbart in het oog voor de concrete lanceringsdata van de zoektochten.

baaf271ce3b331ea8367d854af4c9a02?s=96&d=identicon&r=g
Barthttps://www.vetexbart.be
Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Deel dit artikel

Bart

Content creator & reisblogger

Hoi! Ik ben Bart, globetrotter, fotograaf en content creator bij Vetexbart. Deze Vlaamse reisblog en bijhorend sociale media platform bestaat sinds 2013. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Gloednieuw

spot_img