Gegidste tour langs 5 iconische cafés in Antwerpen (circa 3,5 uur)

Vetexbart neemt op aanvraag je (groep) mee voor een privé tour langs 5 iconische bruine, volkscafés in Antwerpen. Onderweg zal er wat meer informatie gegeven worden over de verschillende Antwerpse bezienswaardigheden langs de route. Tijdens de bezoekjes aan de 5 bruine kroegen is er telkens een biertje/drankje voorzien. De lengte van de wandeling is ongeveer 4 à 5 kilometer vanaf het Centraal Station en ze duurt ongeveer 3,5 uur.

Standaard kan de tour gedaan worden op weekdagen met start om 10 uur of met start om 15 uur. Weekend- en avondtours zijn mogelijk, maar enkel op expliciete aanvraag.

De prijs van deze unieke tour bedraagt 125 euro. Daarbij komt een standaard bedrag van 25 euro per persoon die deelneemt. Hierbij zijn 5 drankjes* en enkele lokale streekproevertjes inbegrepen. (* bier of frisdrank).

Maak je de tour alleen, betaal je 150 euro. Ben je bijvoorbeeld met 8, dan betaal je zo’n 40 euro per persoon. In principe worden de tours gegeven met maximaal 10 personen. Dit omdat heel wat van de volkscafés niet de oppervlakte hebben om grotere groepen te ontvangen. Mits overleg is een (iets) grotere groep mogelijk.

Contacteer ons hier

Voorwaarden: de tour wordt gegeven in het Nederlands. Er kan op voorhand niet medegedeeld worden welke cafés we bezoeken. Dit heeft te maken met de verschillende openings- en sluitingstijden van de kroegen. Er moet een voorschot van 125 euro worden voldaan. Je kan gratis annuleren tot 48 uur voor de tour. Bij annulatie op minder dan 24 uur van de tour geldt er een inhouding van 50% van het voorschot. Bij een no-show is dit 100%.