Hoi! Ik ben Bart, de globetrotter, schrijver & fotograaf achter Vetexbart, een reisblog gestart in 2013. (In mijn dromen) vaak te vinden op dat ene groene bankje in Central Park. Enorme fan van New York City en Antwerpen, maar ook van ruige plekken in Centraal en Oost-Europa. Rijbewijsloos, maar altijd in de mood voor een epic roadtrip. Slaap liever op hotel dan in mijn eigen bed. Hou van koken, maar nog veel meer van culinair genieten op restaurant. Vrienden mogen me altijd bellen voor een goede film, een uurtje sporten of een Belgisch biertje ergens aan de toog van een gezellig volkscafé.

Over Vetexbart

Met meer dan 40.000 maandelijkse bezoekers en tienduizenden volgers en fans op allerlei social media is Vetexbart.be, sinds 2012 één van de populairste en langst lopende reisblogs in Vlaanderen. Zo’n 65% van zijn bezoekers komen uit België en de tweede groep zijn de Nederlanders met 30%. 6 op 10 lezers van de website zijn vrouwen. En laat dat nu net de groep zijn die meestal kiest waar de reis naartoe gaat.

Verder duikt Vetexbart vaak op in allerlei dag & weekbladen (zoals Knack, Nieuwsblad, AD, Het Laatste Nieuws), en als reisexpert op radio- en in televisie uitzendingen (zoals Radio 2, VTM NIEUWS, JOE, ROB, RTV en TV PLUS).

Aarzel niet om me te contacteren als je met een vraag zit, over wat dan ook. Wil je graag met me samenwerken, dan neem je best hier contact op voor een snel en duidelijk antwoord.


Mijn algemene gegevens:

Vetexbart.be
Adres: Weversberg 15 in Meerhout (BE)
E-mailadres: vetexbart@gmail.com

Vetexbart laat zich juridisch en administratief bijstaan door HR-partner AMPLO. Alle facturen worden gedaan via AMPLO. Er geldt daar steeds een betalingstermijn van 15 dagen en alle prijzen zijn altijd exclusief BTW.