Reiswebsites getest & goedgekeurd

Je vakantie uitstippelen? Dan zijn dit enkele handige partner sites die we zelf ook heel vaak gebruiken.

Blijven slapen 🧳

Wil je het grootste assortiment aan hotels en B&B’s raadplegen, dan zit je goed bij Booking.com. Hier krijg je grote kortingen als je vaak boekt. Huur je liever een vakantiehuis, surf dan naar Interhome of Belvilla.

Vliegen ✈️

Zelf gebruiken we altijd Momondo als we op zoek zijn naar goedkope vliegtuigtickets. Je krijgt een duidelijk overzicht van de beste periodes om je ticket te boeken. Ook op de site van TUI fly vind je massa’s (Europese) bestemmingen.

Huurauto’s 🚘

Wanneer je een roadtrip wil plannen dan is het belangrijk om dit zo stressvrij mogelijk te doen. Denk daarom zeker aan de all inclusive formules bij Sunny Cars. Wat ons betreft het beste platform om een huurauto te reserveren. We hebben ook goede ervaringen bij Alamo.

Luchthavenparking 🅿️

Bij het zoeken naar een goedkope, maar wel veilige parkingplaats nabij luchthavens is het belangrijk om goed de prijzen te vergelijken. Dat kan bijvoorbeeld bij Parkos en Quick Parking.

Excursies & uitstappen 🎒

Een groot aanbod aan wandeltours, rondleidingen en andere activiteiten kan je vinden bij GetYourGuide Hier kan je makkelijk boeken en gratis annuleren, wat handig is als het slecht weer is op de dag van je geplande uitstap. Wil je ergens een fiets huren dan raden we Bajabikes aan. Ook voor fietstours kan je er terecht op meer dan 200 bestemming.

Vakantie- en pretparken 🎡

Wie aan een vakantiepark denkt zit altijd goed bij Center Parcs of Landal Green Parks. Wil je liever met de kinderen naar een attractiepark dan kan je niet missen met Aqualibi en Bellewaarde of ga net de grens over in Nederland naar de Efteling. Ook de Plopsa parken blijven natuurlijk een topper!

Reisgidsen & reisaccessoires 📚

Het grootste gamma reisgidsen vind je sowieso bij Bol.com maar ook voor bijvoorbeeld reistassen, toiletzakken, wereldstekkers of powerbanks kan je er terecht. Ook de camera, Go Pro, laptop en smartphones die wij gebruiken vonden wij bij Bol.com tegen de laagste prijs.

In dit artikel staan affiliatie links. Dat wil zeggen dat we misschien een kleine commissie ontvangen als je iets koopt of boekt via een linkje op deze pagina. Uiteraard zonder extra kosten en moeite voor jou. Alle artikelen op Vetexbart zijn helemaal gratis te lezen, dus bedankt alvast om ons op deze manier te steunen.