Het kan gebeuren dat Vetexbart samenwerkt met bepaalde merken en/of toeristische diensten. Dit kan gebeuren op volgende manieren:

1 Affiliate links

Soms zijn er linkjes geplaatst in bepaalde blogposts die de lezer naar een bepaalde promo, hotel, dienst of product van een bedrijf of merk brengen. Wanneer lezers via deze link een product kopen of een dienst boeken ontvangt Vetexbart een commissie over het gespendeerde bedrag. Het veranderd echter niets aan de prijs van de koper, maar houdt deze blog wel draaiende.

2 Sponsored content

Het kan zijn dat een merk Vetexbart betaald om bepaalde (meestal reisgerelateerde) content op de blog te plaatsen. Dit zal steeds duidelijk vermeld worden aan het einde van het artikel (€).

3 Opsturen van monsters en producten

Af en toe sturen bedrijven producten op naar Vetexbart in de hoop dat zij zullen opgenomen worden in een blogpost of een post via social media kanalen. Houd er rekening mee dat het ongevraagd opsturen van producten geen garantie biedt voor het plaatsen van content.

4 Persreizen

Wanneer Vetexbart deelneemt aan een pers- of bloggers trip is die reis meestal geregeld door een reisorganisatie of een toeristische dienst. In de desbetreffende blogpost zal steeds duidelijk aangegeven worden wanneer het gaat om een pers- of bloggers trip (bv. Ik mocht van X mee op persreis naar X).