Reclame Code

Het kan gebeuren dat Vetexbart samenwerkt met bepaalde merken en/of toeristische diensten. Dit kan gebeuren op volgende manieren:

Affiliate linkjes (naar bv. webshops)

Soms zijn er linkjes geplaatst in blogposts die de lezer naar een bepaalde promotie, hotel, dienst of product van een bedrijf of merk brengen. Wanneer lezers via deze link een product kopen of een dienst boeken ontvangt Vetexbart een commissie over het gespendeerde bedrag. Dat doen de winkels omdat Vetexbart klanten doorverwijst. Er veranderd echter totaal niets aan de prijs voor de koper. De kleine commissies houden deze blog (met enkel gratis content) echter wel draaiende. Bedankt alvast om een aankoop via de linkjes te overwegen.

Sponsored content

Het kan zijn dat een merk Vetexbart inzet (financieel of materieel) om bepaalde (overwegend reisgerelateerde) content op de blog te plaatsen. Dit zal steeds duidelijk vermeld worden door middel van de partner tag.

Opsturen van monsters en producten

Soms sturen bedrijven producten op naar Vetexbart in de hoop dat zij zullen opgenomen worden in een blogpost of een post via social media kanalen. Houd er rekening mee dat het ongevraagd opsturen van producten steeds mogelijk is, maar geen garantie biedt voor het plaatsen van content.

Persreizen

Wanneer Vetexbart deelneemt aan een pers- of bloggers trip is die reis meestal gedeeltelijk of volledig geregeld door een reisorganisatie of een toeristische dienst. In de desbetreffende blogpost zal het steeds duidelijk aangegeven worden wanneer het gaat om een samenwerking.