Waar kan je nog een vakantiehuis boeken voor deze zomer?

3 min.

Laatste update 29 september

De bezetting van vakantiehuizen voor deze zomer groeit pijlsnel. Het zijn vooral accommodaties in eigen land, Frankrijk en Spanje die het zeer goed doen momenteel. Wij zetten de belangrijkste aanbieders alvast even op een rijtje en wijzen je zo de weg om toch nog een fijn vakantiehuis te boeken.

Vakantiehuis boeken? Wie zoekt die vindt!

Interhome

Meer dan 50.000 vakantiehuizen in bijna 30 landen: Interhome is één van de vakantiehuizenspecialisten in Europa. Je vindt er villa’s met zwembad, chalets in de bergen of zelfs een gezellig stadsappartement. Topbestemmingen zijn onder andere Spanje, Oostenrijk, Frankrijk en Italië.

vakantiehuis boeken interhome
Mas de l’Ombrière. Boekbaar bij Interhome.

Holiday Suites

Bij Holiday Suites verhuren ze vakantieverblijven aan de Belgische kust en in Limburg. Het bedrijf werkt met een digitale receptie en heeft heel flexibele voorwaarden zodat hier een vakantiehuis boeken weinig risico’s met zich meebrengt.

Natuurhuisje

Via Natuurhuisje kan je bijvoorbeeld in Frankrijk, Nederland en in België kiezen uit fijne accommodaties. In de catalogus vind je eenvoudige hutten, maar ook luxueuze villa’s. In ons land zijn er zelfs meer dan duizend adresjes voorhanden: van Durbuy en Boullion in de Ardennen, Bree en Zutendaal in Limburg tot huisjes in de Kempen of aan de Belgische kust.

Belvilla

Belvilla heeft een aanbod van meer dan 40.000 vakantiewoningen in zo’n twintig -voornamelijk Europese- landen. Het bedrijf heeft al 40 jaar ervaring in is uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de vakantieverhuurbranche. Neem contact op met ons voor een promocode die kan oplopen tot 20%!

vakantiehuis boeken belvilla
Boekbaar bij Belvilla met huiscode BE-8211-05.

Airbnb

Bij Airbnb heb je een keuze uit maar liefst 7 miljoenen (!) geregistreerde woningen op zowat iedere plek ter wereld.

TUI Villa

Ook bij TUI kan je heel wat toffe vakantiehuizen vinden. Op hun website word je doorverwezen naar TUIvillas.com, waar je meer dan 300.000 mogelijkheden kan vinden in Europa en daarbuiten.

Woning in vakantieparken

Wil je een huisje of chalet boeken in een vakantiepark? Dan kan je terecht bij Roompot vakanties die parken hebben in Duitsland, België, Frankrijk en Denemarken. Ook bij Landal heb je heel wat keuze. Ze hebben zo’n 100 bungalowparken en die liggen vaak in prachtige natuurgebieden. In dit artikel vind je alle vakantieparken in Vlaanderen terug.

Vakantiehuis boeken? Waar wil jij deze zomer naartoe gaan?

Dit artikel bevat affiliate links.

Ik ben Bart, de globetrotter achter Vetexbart, een reisblog gestart in 2013. (In mijn dromen) vaak te vinden op dat ene groene bankje in Central Park. Enorme fan van NYC & Antwerpen. Zot van Centraal & Oost-Europa. Rijbewijsloos, maar altijd in de mood voor een epic roadtrip. Slaap liever op hotel dan in mijn eigen bed.