New York

4 kant-en-klaar reisplanningen voor New York City: kies jouw favoriet seizoen!

2 min.

Laatste update 24 februari

Onze gepersonaliseerde reisplanningen voor New York zijn al een hele tijd een groot succes! Daarom hebben we besloten om nu ook kant-en-klare reisschema’s aan te bieden. Vier in totaal, jij kiest voor welk seizoen je er eentje wil aanschaffen. De planningen worden maandelijks geüpdatet zodat je steeds de meest accurate informatie krijgt.

Meer dan 20 jaar ervaring in New York City

Bart, een veertiger uit Vlaanderen, is de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Al meer dan 20 jaar is hij kind aan huis in New York City en volgt hij het reilen en zeilen in de stad op de voet. Als NYC expert schrijft hij artikels over de Big Apple op zijn blog, maar ook in magazines en dagbladen. Een tijd geleden werd de online videoreeks Vetexbart goes USA nog gelanceerd. De laatste jaren heeft Vetexbart al meer dan +120 persoonlijke New York City planningen gemaakt.

Lente, zomer, herfst of winter?

We hebben in totaal 4 reisplanningen samengesteld, eentje voor ieder seizoen. Een tripje tijdens de Paasvakantie ziet er toch net iets anders uit dan een bezoekje tijdens Kerst.

Hoe ziet zo’n reisplanning New York eruit?

Je krijgt van ons een volledig uitgewerkt programma voor 5 volle dagen. Iedere planning telt zo’n 20 pagina’s in pdf/e-book vorm. Het gaat om een dagelijks afgewerkt uur tot uur programma met activiteiten, bezienswaardigheden, interessante foto-spots, eet- en drinkadressen, tips en tricks. Je krijgt ook alternatieve opties – zeg maar een plan B – bij bijvoorbeeld slecht weer.

En dan … de prijs?

De prijs voor zo’n kant-en-klare planning valt reuze mee, namelijk € 15.

Door onze deskundige kennis van massa’s (gratis) attracties, onze nuttige budgettips, en ervaring met diverse New York passen bespaar je sowieso een veelvoud uit tijdens je trip.

Bestel hier! Vergeet zeker niet mee te geven of je een lente, zomer, herfst of winter planning wil aanschaffen.

Ik ben Bart, de globetrotter achter Vetexbart, een reisblog gestart in 2013. (In mijn dromen) vaak te vinden op dat ene groene bankje in Central Park. Enorme fan van NYC & Antwerpen. Zot van Centraal & Oost-Europa. Rijbewijsloos, maar altijd in de mood voor een epic roadtrip. Slaap liever op hotel dan in mijn eigen bed.