Vertrek naar New York met een persoonlijke reisplanning

Je gaat naar New York City, maar je hebt niet de tijd om je trip tot in de puntjes te plannen? Of je weet gewoon niet goed waar je moet beginnen? Dan helpt Vetexbart je graag verder met een gepersonaliseerde reisplanning! Het aantal dagen kan je zelf kiezen.

Meer dan 15 jaar ervaring

Bart, een dertiger uit Vlaanderen is de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Al meer dan 15 jaar gaat hij regelmatig naar New York City en hij volgt de stad op de voet. Als NYC-expert schrijft hij artikels over de Big Apple op zijn blog, maar ook in magazines en dagbladen. Onlangs werd de online videoreeks Vetexbart goes USA gelanceerd.

Tram naar Roosevelt Island Queensboro Bridge New York
Bekijk New York door een ander perspectief dan dat van de gewone reisgidsen.

Hoe gaan we te werk

Via een eenvoudig formulier zal er gepolst worden naar enkele belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld de periode van de reis, aantal en leeftijd van de reizigers, het budget en het soort overnachting. Via een korte meerkeuze enquête proberen we daarna te weten te komen waar we best de focus van de reis leggen. Dat kan cultuur, geschiedenis, culinair, shopping, uitgaan, sport of een combinatie zijn. De eerste stap duurt slechts enkele minuten en kan meteen online gebeuren of via de telefoon na afspraak.

Nu is het de beurt aan Vetexbart om een proefplanning op te stellen. De proefplanning ontvang je al na maximaal 10 dagen. Je kan de proefversie daarna aanpassen en bijkomende vragen stellen, zowel online als telefonisch. Last-minute programma’s (binnen 72 uur) zijn mogelijk, maar dan rekenen we een supplement aan.

Hoe ziet zo’n reisplanning New York eruit?


?c=1393&m=1904839&a=227118&r=&t=html

Je krijgt van ons een volledig uitgewerkt programma voor het aantal dagen dat je vooraf hebt afgesproken. Het gaan om een dagelijks afgewerkt programma met voorgestelde voor activiteiten, bezienswaardigheden, interessante foto-spots, eet- en drinkadressen, tips en tricks. Het gaat niet om een copy/paste programma, maar een document dat 100% werd samengesteld naar je wensen.

Sweet Tooth Blog

We helpen je ook maar al te graag verder bij praktische tips over je bezoek aan New York. Denk aan vragen over de nodige papieren vooraf, hoe regel je vervoer vanaf de luchthaven, waar wissel ik best geld, hoe blijf ik mobiel bereikbaar, enzoverder… Wil je vlucht en overnachting los boeken? Dan helpen we graag mee naar die zoektocht.

Persoonlijk gesprek

Heb je liever een persoonlijk gesprek met Vetexbart om je New York wensen uit de doeken te doen? Hij helpt je graag met alle vragen verder. Misschien wil je wel samen vluchten, activiteiten en hotels boeken? Neem zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken.

En dan … de prijs?

Je moet niet schrikken hoor. De prijzen voor zo’n gepersonaliseerde planningen zijn best OK!

  • 90 euro voor een volledige 6 dagen planning
  • 120 euro voor een volledige 10 dagen planning

  • 90 euro voor een persoonlijk gesprek van 2 uur op kantoor in Meerhout (Antwerpen)
  • 150 euro voor een persoonlijk gesprek van 2 uur op verplaatsing (mogelijkheden Antwerpen, Hasselt of Brussel)

voor een planning met spoed procedure (een volledige planning binnen de 72 uur) rekenen we 25 euro extra aan. De prijzen zijn exclusief BTW.

Contacteer ons

Enkele quotes van tevreden reizigers

Bedankt Bart. Een goede leidraad bij me hebben bracht me heel wat rust in een onrustige stad. We kwamen op fascinerende plaatsen waar we zonder jouw planningen nooit zouden geraakt zijn.

Kathy, ging met 3 tienerdochters naar New York in de herfst van 2018

Dank je Bart! Je planning was erg overzichtelijk er zorgt ervoor dat je goed weet welke belangrijke bezienswaardigheden in de buurt van elkaar liggen. Ook je restaurant tips waren stuk voor stuk voltreffers. We spaarden heel wat geld uit omdat jij ons vertelde waar we het best de verschillende activiteiten boekten.

Betty en Igor, gingen samen naar New York in september 2018.

We hadden een onvergetelijke stedentrip. De 16de verjaardag van onze dochter kon niet mooier gevierd worden dan in New York. Bedankt Vetexbart.

Inez en Patrick vierden in New York de verjaardag van dochter Charlotte in de herfstvakantie in 2018.

Ons 4-dagen schema zat geweldig in elkaar. Het stak boordevol handige informatie. We hebben niet alles klakkeloos gevolgd (soms strooide het weer wat roet in het eten) maar het was een geweldig en handig document om onze dagen in te delen.

Hans ging met zijn partner naar New York in de winter van 2018
Copy of VETEXBART 1
baaf271ce3b331ea8367d854af4c9a02?s=96&d=identicon&r=g
Barthttps://www.vetexbart.be
Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Deel dit artikel

Bart

Content creator & reisblogger

Hoi! Ik ben Bart, globetrotter, fotograaf en content creator bij Vetexbart. Deze Vlaamse reisblog en bijhorend sociale media platform bestaat sinds 2013. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Gloednieuw

spot_img