Vertrek naar New York met reisplanning op maat gemaakt door Vetexbart

6 min.

Laatste update op 7 maart door Bart

Je gaat naar New York City, maar je hebt niet de tijd om je trip tot in de puntjes te plannen? Of je weet gewoon niet goed waar je moet beginnen? Dan helpt Vetexbart je graag verder met een gepersonaliseerde reisplanning!

Meer dan 20 jaar ervaring in New York City

Bart, een veertiger uit Vlaanderen, is de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Al meer dan 20 jaar is hij kind aan huis in New York City en volgt hij het reilen en zeilen in de stad op de voet. Als NYC expert schrijft hij artikels over de Big Apple op zijn blog, maar ook in magazines en dagbladen. Een tijd geleden werd de online videoreeks Vetexbart goes USA nog gelanceerd. De laatste jaren heeft Vetexbart al meer dan +120 persoonlijke New York City planningen gemaakt.

Tram naar Roosevelt Island Queensboro Bridge New York
Bekijk New York door een ander perspectief dan dat van de gewone reisgidsen.

Hoe gaan we te werk

Via een eerste mail bezorg je ons wat meer informatie, zoals de datum van je reis en vertel je ons iets meer over de samenstelling van het gezelschap dat zal meereizen naar New York. Heb je al een accommodatie gevonden? Dan weten we graag de locatie.

Dan is het de beurt aan Bart om een proefplanning op te stellen. Die planning ontvang je na ongeveer 1 week. Als je reis last minute is gepland kan dit in overleg wat sneller.

Je krijgt ruim de tijd om de proefversie (zo’n 15 à 20 pagina’s) goed te bekijken. Je kan daarna al je aanpassingen en bijkomende vragen doorsturen. We sturen je een paar dagen later de definitieve versie toe.

Tijd om te vertrekken? Dan kan je ons tijdens je reis via Whatsapp bereiken met vragen die je hebt over New York en je trip. Beschouw het als een rechtstreekse hulplijn!

Hoe ziet zo’n reisplanning New York eruit?

Je krijgt van ons een volledig uitgewerkt programma voor 5 of 7 dagen. Dat kies je zelf. Het gaat om een dagelijks afgewerkt uur tot uur programma met activiteiten, bezienswaardigheden, interessante foto-spots, eet- en drinkadressen, tips en tricks.

Het gaat niet om een copy & paste programma, maar een document dat zoveel mogelijk werd samengesteld naar jouw wensen.

We helpen je ook maar al te graag verder bij praktische tips over je bezoek aan New York. Denk aan vragen over de nodige papieren vooraf, hoe regel je vervoer vanaf de luchthaven, (waar) wissel ik best geld, hoe blijf ik mobiel bereikbaar, enzoverder…

Wil je een vlucht en overnachting boeken, maar weet je niet goed waar te zoeken? We boeken dit niet voor jou, maar helpen wel graag mee met de vaak moeilijke zoektocht.

En dan … de prijs?

Je moet niet schrikken hoor. De prijs voor zo’n gepersonaliseerde planning valt reuze mee, namelijk € 110 voor een volledige 5 dagen planning, van aankomst tot vertrek. Een extra dag aan de planning toevoegen kost € 15 per dag extra.

Door onze deskundige kennis van massa’s (gratis) attracties, onze nuttige budgettips, en ervaring met diverse New York passen bespaar je sowieso een veelvoud uit tijdens je trip.

Contacteer ons hier!

Enkele tevreden klanten

Bedankt Bart. Een goede leidraad bij me hebben bracht me heel wat rust in een onrustige stad. We kwamen op fascinerende plaatsen waar we zonder jouw planningen nooit zouden geraakt zijn.

Waardering: 5 uit 5.
Kathy, ging met 3 tienerdochters naar New York in de herfst van 2018

Dank je Bart! Je planning was erg overzichtelijk, er zorgt ervoor dat je goed weet welke belangrijke bezienswaardigheden in de buurt van elkaar liggen. Ook je restaurant tips waren stuk voor stuk voltreffers. We spaarden heel wat geld uit, omdat jij ons vertelde waar we het best de verschillende activiteiten boekten.

Waardering: 5 uit 5.
Betty en Igor, gingen samen naar New York in september 2019

We hadden een onvergetelijke stedentrip. De 16de verjaardag van onze dochter kon niet mooier gevierd worden dan in New York. Bedankt Vetexbart.

Waardering: 5 uit 5.
Inez en Patrick vierden in New York de verjaardag van dochter Charlotte in de herfstvakantie in 2020.

Ons schema zat geweldig in elkaar. Het stak boordevol handige informatie. We hebben niet alles klakkeloos gevolgd (soms strooide het weer wat roet in het eten) maar het was een geweldig en handig document om onze dagen in te delen.

Waardering: 5 uit 5.
Hans ging met zijn partner naar New York in de zomer van 2023

Duizendmaal dank Bart, om ons Kerst in alle glorie te tonen in New York. Het was zowel voor mij als mijn twee tieners een onvergetelijke reis.

Waardering: 5 uit 5.

Ilse ging met dochter Anouk en zoon Ralf voor het eerst naar NYC in de winter van 2023

Ik ben Bart, de globetrotter achter Vetexbart, een reisblog gestart in 2013. (In mijn dromen) vaak te vinden op dat ene groene bankje in Central Park. Enorme fan van NYC & Antwerpen. Zot van Centraal & Oost-Europa. Rijbewijsloos, maar altijd in de mood voor een epic roadtrip. Slaap liever op hotel dan in mijn eigen bed.