Vetexbart op TV PLUS: 4 tips voor de zomervakantie

gelezen in 1 minuut

In deze aflevering van My Beautiful Life op TV PLUS en RTV had ik het uitgebreid over de komende zomervakantie. Vanop de sofa bij Cynthia Reekmans geef ik jullie graag inspiratie uit Nederland, Portugal, Slovenië en Sri Lanka.

De aflevering kan je hier (her)bekijken.

Bart

Ik ben Bart, de globetrotter, schrijver & fotograaf achter Vetexbart, een reisblog gestart in 2013. (In mijn dromen) vaak te vinden op dat ene groene bankje in Central Park. Enorme fan van New York City en Antwerpen, maar ook van ruige plekken in Centraal en Oost-Europa. Rijbewijsloos, maar altijd in de mood voor een epic roadtrip. Slaap liever op hotel dan in mijn eigen bed. Hou van koken en nog veel meer van culinair genieten op restaurant. Aarzel niet om me te contacteren als je met een vraag zit.

×

Hoi!

Welkom bij de chatbox van Vetexbart.

× Heb je een vraag?