Op trot in het mooie Mol

Mol pakt deze zomer uit met de slogan Zen in Mol. Daarom ging Vetexbart op pad in de Kempense gemeente, op zoek naar plekjes waar je jezelf helemaal kan opladen. Zo maakt hij onder andere kennis met de 15 Kapellekens in Achterbos, gaat hij een stevige wandeling maken in het prachtige natuurgebied Het Buitengoor in Mol-Rauw en gaat hij naar de imposante Abdij van Postel.

Dit alles zag je tijdens RTV Vandaag, of kan je herbekijken in deze video.

Je kan onze vorige reportage over Meerhout, Balen en Geel hier herbekijken. Of de blog lezen over Balen.

baaf271ce3b331ea8367d854af4c9a02?s=96&d=identicon&r=g
Barthttps://www.vetexbart.be
Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Deel dit artikel

Bart

Content creator & reisblogger

Hoi! Ik ben Bart, globetrotter, fotograaf en content creator bij Vetexbart. Deze Vlaamse reisblog en bijhorend sociale media platform bestaat sinds 2013. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Gloednieuw

spot_img