Vetexbart maakt opnieuw kans op felbegeerde Belgian Travel Blog Awards

gelezen in 1 minuut

Laatste update 17 juli

Goed nieuws! Vetexbart is ook dit jaar genomineerd voor een Belgian Travel Blog Award. Uit meer dan 350 inzendingen koos een jury een aantal kanshebbers in verschillende categorieën. Ons artikel over het Boheems-Middelgebergte in Tsjechië werd geselecteerd in de reeks Best Culinary/Cultural Travel. Voor dit artikel kunnen jullie zelf niet stemmen, dat zal gebeuren door een professionele jury uit de reissector.

We maken ook kans op de Audience Choice Award! En daarvoor hebben we wel jouw stem nodig (vink in de lijst je favoriete blogger aan). Stemmen kan tot 25 februari 2024 en de bekendmaking zal gebeuren op zaterdag 16 maart tijdens een awardshow in Casino Kursaal in Oostende.

Hier lees je het volledige persbericht en zie al de genomineerden.

Ik ben Bart, de globetrotter achter Vetexbart, een reisblog gestart in 2013. (In mijn dromen) vaak te vinden op dat ene groene bankje in Central Park. Enorme fan van NYC & Antwerpen. Zot van Centraal & Oost-Europa. Rijbewijsloos, maar altijd in de mood voor een epic roadtrip. Slaap liever op hotel dan in mijn eigen bed.