Zomervakantie in het prachtige Polen

gelezen in 1 minuut
eten en drinken in Krakau

De volgende dagen en weken neem ik jullie graag mee naar één van mijn favoriete Europese bestemmingen, Polen. Je kan er perfect met de auto naar toe en je vindt er de ideale mix van cultuur, natuur, historie én een swingend nachtleven. Belgen kunnen alvast vrij naar Polen reizen, zonder bijkomende voorwaarden. Kijk naar de korte video en kom helemaal in de sfeer

Vorig jaar was ik nog in Krakau. Een ideale citytripbestemming voor deze zomer als je het mij vraagt. Hier lees je alvast mijn favoriete food & drink hotspots in de stad! https://www.vetexbart.be/eten-en-drinken-in-krakau/

Bekijk hier onze korte, wisselende video’s over de Polen.

Bart

Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Laatste van Blog