//

Video: New York City in de zomer in 1 minuut

gelezen in 1 minuut
Please go to your post editor > Post Settings > Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Dat ik een grote fan ben van de Big Apple wisten jullie waarschijnlijk al. Afgelopen zomer bracht ik opnieuw een bezoek aan mijn favoriete stad. Het werden enkele dagen gevuld met fietsen in de zon, zeilen richting Vrijheidsbeeld en panorama’s spotten vanuit World Trade One Center. Van die trip maakte ik een korte video: New York City in de zomer.

Video: New York City in de zomer in 1 minuut

Voor een overzicht van al mijn New York City gerelateerde blogposts kan je hier terecht.

Praktisch

CONNECTIONS is nog steeds dé Belgische referentie voor citytrips naar New York.

Vertrek nooit op vakantie zonder een goede reisbijstandsverzekering. VAB kan je daar bij helpen.

Voor een citytrip naar de Verenigde Staten heb je zowel je paspoort als een ESTA-toelating nodig. Betalen doe je er met Amerikaanse dollars.

Hier vind je een aanbod aan handige reisgidsen.

Was jij al eens in de zomer in New York?

Bart

Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Laatste van Blog