Must Sleep: dit zijn de 4 allernieuwste hotels in New York City

2 min.

Laatste update op 1 oktober door Bart

Maar liefst 4 gloednieuwe high-end hotels zijn er de afgelopen maanden geopend in New York City. Samen goed voor zo’n 1250 kamers. Je leest het, The Big Apple begint stilaan terug recht te krabbelen na een moeilijke Covid19-periode. Wij zetten de nieuwe aanwinsten, die trouwens allemaal in Manhattan liggen, even voor jullie op een rijtje.

4 nieuwe hotels in New York City, Manhattan

Hard Rock Hotel New York (Manhattan)

Iedereen die al eens een keertje in New York was ging hoogstwaarschijnlijk al eens langs bij het iconische Hard Rock Café. Nu hebben ze ook een gloednieuw hotel geopend in Midtown Manhattan, eentje met maar liefst 446 kamers, en inclusief rooftopbar met prachtige panorama’s op de skyline. Door de ligging ben je trouwens zo op Broadway, Fifth Avenue of Rockefeller Center.

The Wall Street Hotel (Manhattan)

In het hartje van Lower Manhattan kan je sinds juni 2022 een nachtje logeren in The Wall Street Hotel. Met z’n 180 kamers een middelgroot hotel, maar wel eentje met een rooftop bar en een restaurant waar in de potten wordt geroerd door een echte Michelin-sterrenchef. De meeste kamers zijn erg ruim en luxueus, net als de prachtige lobby bar.

The Ritz-Carlton, NoMad (Manhattan)

Het iconische Ritz-Carlton -uit de Marriot portefeuille- opende een hotel op een tweede locatie in juli 2022. De prachtige kamers springen er meteen in het oog en je wordt er constant getrakteerd door de overweldigende uitzichten over de city that never sleeps. Ook hier staat er trouwens een echte sterrenkok achter het fornuis.

Radio Hotel (Manhattan)

Het nieuwste hotel in het rijtje is het Radio Hotel in de wijk Washington Heights, ook in Manhattan. Het kleurrijke hotel opende zijn deuren pas in september 2022 en heeft twee geweldige terrassen met ook hier prachtige uitzichten. Dit hotel met z’n 221 unieke kamers is ook iets minder prijzig dan de andere in deze lijst.

In de herfst van 2022 gaat ook nog het langverwachte Renaissance New York Harlem Hotel open.

Lees ook zeker ons artikel met allerlei gratis activiteiten in New York City!

Boek de goedkoopste vlucht

Ben je van plan deze bestemming te bezoeken? Ga zeker een kijkje nemen bij deze vliegtuigmaatschappijen en boekingswebsites.

  • Momondo, de eenvoudigste prijsvergelijker voor vliegtickets
  • TUIfly, vlieg goedkoop naar je bestemming met TUIfly
  • Cheaptickets.be, boek gemakkelijk vluchten via deze vergelijkingswebsite
  • Transavia, zoek je vluchten direct bij het Nederlandse Transavia
  • Trivago, vluchten zoeken kan snel en gemakkelijk bij Trivago
  • Vliegtickets.be, reserveer je ticket via Vliegtickets.be

Ik ben Bart, de globetrotter achter Vetexbart, een reisblog gestart in 2013. (In mijn dromen) vaak te vinden op dat ene groene bankje in Central Park. Enorme fan van NYC & Antwerpen. Zot van Centraal & Oost-Europa. Rijbewijsloos, maar altijd in de mood voor een epic roadtrip. Slaap liever op hotel dan in mijn eigen bed.